SAŁATKA Z JAJKIEM I RZODKIEWKĄ
Bardzo szybka do przygotowania, smaczna, wyrazista sałatka. Robiłam po raz pierwszy, ale z pewnością nie ostatni :)
Składniki (2 porcje):
* 1 jajko na twardo
Kaloryczność 1 porcji to ok. 87 kcal
* Przewidywana zawartość:
białka 3,5g
tłuszczu 7,7g
węglowodanów 2,3g
błonnika 1,1g
* przewidywana ze względu na występujące różnice pomiędzy poszczególnymi produktami
* Przewidywana zawartość:
białka 3,5g
tłuszczu 7,7g
węglowodanów 2,3g
błonnika 1,1g
* przewidywana ze względu na występujące różnice pomiędzy poszczególnymi produktami
Jajko ugotuj na twardo, po ostygnięciu pokrój w kosteczkę. Rzodkiewki umyj i drobno pokrój. Wymieszaj jajko z rzodkiewkami oraz posiekaną cebulą i szczypiorkiem. Dodaj majonez i według uznania przyprawy.